top of page

Suzuki-undervisning i Sveio kulturskole

Bor du i Sveio kommune har du mulighet til å melde barnet ditt på Suzuki-undervisning i kulturskolen. Undervisningen skjer i samarbeid med skolekorpsene i kommunen, og gir god forberedelse til å delta i samspill med de eldre musikantene

Søk om plass her.

Disse timene foregår på mandager, i Sveio kulturskole.

Introkurs for foreldre

All Suzuki-undervisning starter med et introduksjonskurs for foreldre. Der lærer du som voksen å håndtere instrumentet, spille de første sangene i spillebok 1, og får mange gode verktøy for å hjelpe barnet ditt med øving hjemme. Kurset er en kombinasjon av praktiske spilletimer og et digitalt kurs som gir mer informasjon om filosofien og pedagogikken som ligger til grunn for Suzuki-metoden.

Introduksjonskurset foregår på samme tidspunkt som spilletimene.

Ta kontakt å melde deg på eller avtale en prøve time.

Individuell undervisning

De individuelle spilletimene er en viktig del av Suzuki-metoden. De foregår ukentlig, og dette er kvalitetstid du og barnet ditt har sammen. Dere deltar begge på spilletimene og spiller sammen. Spilletimene er en arena for å bli trygg på instrumentet, lære nye sanger og melodier, og utfordre seg selv. Spilletimene avsluttes ofte med en mini-konsert der foreldre og barn spiller for hverandre. 

Timene foregår på Solvang i Haugesund, eller online.

Ta kontakt å melde deg på eller avtale en prøve time.

Gruppeundervisning

Annenhver uke ​har vi gruppetimer på Suzuki-trompet. På gruppetimene spiller barna sammen, har konserter for hverandre og leker mange morsomme musikkleker. Dette er en arena hvor barna får trent konsentrasjon, tålmodighet og selvtillit. 

Gruppetimene foregår på Solvang i Haugesund.

Ta kontakt å melde deg på eller avtale en prøve time.

bottom of page