Introkurs for foreldre

All Suzuki-undervisning starter med et introduksjonskurs for foreldre. Der lærer du som voksen å håndtere instrumentet, spille de første sangene i spillebok 1, og får mange gode verktøy for å hjelpe barnet ditt med øving hjemme. Kurset er en kombinasjon av praktiske spilletimer og et digitalt kurs som gir mer informasjon om filosofien og pedagogikken som ligger til grunn for Suzuki-metoden.

Introduksjonskurset foregår på samme tidspunkt som spilletimene, så du behøver ikke være bekymret for kaos i kalenderen.

Individuell undervisning

De individuelle spilletimene er en viktig del av Suzuki-metoden. De foregår ukentlig, og dette er kvalitetstid du og barnet ditt har sammen. Dere deltar begge på spilletimene og spiller sammen. Spilletimene er en arena for å bli trygg på instrumentet, lære nye sanger og melodier, og utfordre seg selv. Spilletimene avsluttes ofte med en mini-konsert der foreldre og barn spiller for hverandre. 

Timene foregår på Solvang i Haugesund, eller online.

Gruppeundervisning

Annenhver uke ​har vi gruppetimer på Suzuki-trompet. På gruppetimene spiller barna sammen, har konserter for hverandre og leker mange morsomme musikkleker. Dette er en arena hvor barna får trent konsentrasjon, tålmodighet og selvtillit. 

Gruppetimene foregår på Solvang i Haugesund.

Suzuki-undervisning i Sveio kulturskole

Bor du i Sveio kommune har du mulighet til å melde barnet ditt på Suzuki-undervisning i kulturskolen. Undervisningen skjer i samarbeid med skolekorpsene i kommunen, og gir god forberedelse til å delta i samspill med de eldre musikantene

Søk om plass her.

Disse timene foregår på mandager, i Sveio kulturskole.

Pris

 

Spilletimene koster 4500kr per semester.

Dette dekker den ukentlige undervisningen med 30 - 60 minutter spilletimer (individuell- og gruppe), notemateriell og deltakelse på konserter.  

Spilletimer faktureres forskuddsvis hvert semester.

I tillegg kommer familiemedlemskap i Norsk Suzukiforbund.

Det koster 300kr i året, og påmelding gjøres her: https://norsuzuki.no/innmelding/

Medlemskap i Norsk Suzukiforbund gir blant annet mulighet til å delta på NSFs årlige sommerkurs på Geilo, og andre arrangementer NSF har i løpet av året. 

Undervisningen følger skoleåret, og skoleårets ferier. 

Høstsemesteret starter i uke 34 og slutter i uke 50.

Vårsemesteret starter i uke 2 og slutter i uke 23.

For Suzuki-undervisning i Sveio kulturskole gjelder kulturskolens priser og regler.